10 Seansta çevirimiçi ortamda gerçekleştirilen DEĞİŞKEN DÜNYADA İŞnGELİŞTİRME VE İNOVASYON işletme gelişim programını 2 Grup katılımcılarından dinleyin.
Banu Binat (Binat İletişim), Özden Başıbüyük (Petra Flooring), Özge Öksüztepe (İmzayeri.com), Av. Mine Begüm Işık ( Mine Begüm Avukatlık Ofisi), Güliz Fiş (Y. Mimar), Banu Alptekin (Senin Geleceğin Yurtdışı Eğitim Danışmanlık)
ATALET ve ATIL aynı kökten gelir. Siz de ATIL kalmamak için ATALET’ten kurtulmaya hazırsanız, bunun için yeterli tutkunuz ve motivasyonunuz varsa size uygun çalışma modelini seçerek ilk adımı atabiliriz.
KÜÇÜK VE ORTA ÖLÇEKLİ İŞLETMELER İÇİN
KOSGEB çalışan sayısı 250 kişiye bilançosu 125 milyona kadar olan firmaları Mikro-Küçük-Orta büyüklükteki işletme olarak tanımlıyor. Sektör bağımsız olarak, sizin işletmeniz de bu gruba giriyorsa bu bölüm sizin işletmenizin potansiyeline yönelik olarak hazırlandı.
Küçük ve orta ölçekli işletme sahibi olarak kararlarınızı hızlı bir şekilde hayata geçirme yeteneğine sahip olduğunuz için avantajlısınız, öte yandan günlük işlerle uğraşmak zorunda olmanız; şirkete vizyon çizmek, yeni projeler ve pazarlar geliştirmek için zaman ayırmanızı zorlaştırıyor. Bütün bu telaşın sonunda sizden önce fikrinizi başkasının hayata geçirdiğini ya da pazardaki değişikliğin işinizi riske soktuğunu görmek ise çok üzücü.
Geç kalıp tutkunuz ve kaynaklarınız tükenmeden yeni iş olanakları yaratmak ve işletme potansiyelinizi ortaya çıkarmak için aşağıdaki programlardan size en uygun geleni seçebilirsiniz.
Patrona Kahve Molası
İşletmenizin ihtiyaçlarına özel birebir mentorluk programı
Çay Koyun Yeniden Başlıyoruz
6 girişimci ile 1 ayda 10 toplantılık çevik iş geliştirme ve inovasyon kampı
Biz Bize 5 Çayı
6 girişimci ile ayda 2 toplantılık gelişime devam programı
ORTA VE BÜYÜK ÖLÇEKLİ İŞLETMELER İÇİN
Kurumsal köklü firmaların en büyük problemi, silo yapısı içinde iletişim zayıflığı, stratejinin tepeden belirlenmesi ve hiyerarşi nedeni ile hantal karar mekanizmaları. Sanayi devriminin operasyonel mükemmeliyeti odaklayan, zaman-kalite-maliyet üçgenine sıkışan yönetim anlayışı bugün artık firmaların batmasına neden oluyor. Departmanlar arası iletişim kopukluğu günümüzün değişken koşullarında zaman-kalite-maliyet başarısının kurulmasını dahi engellemekle kalmıyor, pazarın değişkenliğine uyumun da önüne geçiyor.
Birçok dünya devi kendi içinde “garaj” konsepti kurarak start-up’ların yaratıcılığını taklit etmeye çalışıyor, çünkü hiyerarşinin ve klasik yönetim anlayışının fikirleri ve motivasyonu öldürdüğünün farkındalar. Son dönemin çok hızlı büyüyen start-up’ları ise DNA’larında olan çevik yönetim anlayışı ile yaratıcı ve azimli start-up ruhunu ve ortamını 1000 kişiye de büyüseler koruyorlar. Çevikleşmeyen bütün sektörler yavaş yavaş pazardan siliniyor. Çok geç olmadan, değerli insan kaynakları tükenmeden, zarar bilançoları itibar ve moralleri bozmadan, hantal hiyerarşik yapıdan kurtulup çevik dönüşümü sağlamak gerekiyor.
Kurum İçi Girişimci Geliştirme Programı
takımlarınız için pazara uygun ürün ve iş modeli geliştirme ve pazara çıkarma programı
Kurumsal Çevik Dönüşüm Programı
değişimden fırsat yaratan çevik organizasyonlara dönüşüm programı
İnşaat Sektörü Firmaları İçin Çevik Dönüşüm Programı
inşaat sektöründe çevik organizasyona dönüşüm programı
İŞLETMELERDE YENİ İŞLER GELİŞTİRMEK İÇİN KOLAYLAŞTIRMA ATÖLYELERİ
Değişimin ve firmanızın potansiyelinin farkındasınız, hayata geçirmeyi düşündüğünüz fikirler var bu süreci hızlandırmaya ve doğru bir başlangıç yapmak için işiniz kolaylaştıracak metodlara ihtiyacınız var. Çok geç olmadan, iş işten geçmeden işinizi masaya yatıralım, iş ortaklıkları kurmak için şeffaf platformlar yaratalım.
İşletme İçinde Yeni İş Fikrinin Geliştirilip Pazara Hazırlanması
yönetim takımı ile iş fikri geliştirilmesi kampı
Güçleri Birleştirerek Yeni Projeler Geliştirilmesi
iş ortaklıkları ile güç birliğinin tasarlanması
Aradığınızı bulamadınız mı?
Arayın bir kahve içelim ve neye ihtiyacınız olduğunu konuşalım.
10 Seansta çevirimiçi ortamda gerçekleştirilen DEĞİŞKEN DÜNYADA İŞ GELİŞTİRME VE İNOVASYON uygulamalı eğitimini 1. Grup katılımcılarından dinleyin.
Y. Mimar Elif Uslu, Y.Mimar Etem Özkul, Yaşam Koçu Jale Arıslı, Y.Peyzaj Mimarı Murat Ermeydan, İK Danışmanı Reyhan Hepşen Kahraman, Yazar Sevgi Sakman…
DEVAMI VİDEODAAslında bugün yapacak bayağı işlerim vardı. Şimdi iyi ki katılmışım diyorum. Burada güzel teknikler öğrendim.